Apă comună


leziuni ale ligamentului cruciat anterior al genunchiului

De data aceasta, voluntarii care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat vor renova două mori de apă dintr-un peisaj de poveste, în Caraș-Severin, comuna Lăpușnicel, satul Pârvova. Poți da și tu apă comună mână de ajutor. Scris de Adrian Panduru - Încă două mori de apă vor fi salvate de voluntari.

artrita genunchiului gonartrita conduce

Trimite articolul X Voluntarii care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat vor renova încă două mori de apă din județul Caraș-Severin, după ce au mai intervenit de-a lungul timpului la astfel de obiective.

Cele două mori sunt construcții cu peste de ani vechime.

articulația umăr și umăr

Voluntarii vor renova cele două mori din Pârvova în perioada 16 — 18 octombrie. Voluntarii vor reabilita două dintre cele șase mori de apă din satul Pârvova, din comuna Lăpușnicel. Alături de localnici, voluntari din toată țara vor repara Moara Osoina și Moara din Cheia, iar renovarea va implica schimbarea acoperișurilor, repararea fundațiilor, ecologizarea albiei râului Lăpușnicel, tratarea lemnului, confecționarea unui nou pod pe ierugă și refacerea stăvilarului.

dureri articulare stai jos

La final, vor fi montate marcaje, indica­toare și plăcuțe informa­tive cu denumirea tuturor morilor apă comună apă din sat, pentru a fi incluse în circuitul turistic local. Vreți să dați o mână de ajutor? Vă puteți înscrie ca voluntar, până în 12 octombrie, aici. Proiectul este finanțat de Fundația Orange cu suma de Trimite articolul.

slăbiciune a mușchilor dureri articulare