Articulatii osteo, Supramax articulații Osteo, 30 plicuri, Zdrovit : Farmacia Tei online


condroitină cu fermă de elită glucozamină

Proprietati: - colagenul hidrolizat asigura suportul peptidele pentru biosinteza cartilajului si asigura forta, flexibilitatea si suportul pentru tesuturi conjunctive, ligamente, tendoane, oase si alte parti ale corpului; - Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, ligamentelor, dintilor, gingiilor si vaselor de sange; - Vitamina K contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos; - Vitamina D contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a articulatii osteo.

Vitamina K2 MK-7 protejeaza peretii vaselor sanguine de depunerile de calciu prin activarea proteinelor GLA purtatori articulatii osteo articulatii osteo.

tratament comun la femeile mai în vârstă

Fara participarea vitaminei K2 MK-7, proteinele GLA nu sunt activate si calciul nu este absorbit in masa osoasa, lucru care duce la calcifierea si deficitul de calciu in oase. Vitamina K2 MK-7 este activa pana la 72 de ore fiind absorbita nu doar de ficat, ci si de celelalte organe, ceea ce asigura o actiune eficienta si de durata in tot corpul.

Mod de utilizare: Adulti.

proiect fără dureri articulare

Peste continutul unui plic se adauga ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt si se consuma imediat. Se recomanda utilizarea de durata de cel putin 3 luni.

Sustamă balsamul comun