Bursita pui, BiaRomvac PA


Subcategorie: Diverse Cere bursita pui pret Biavac - este un vaccin care imbina ideal capacitatea crearii de imunitate specifica pentru b.

bursita pui creșterea articulației

Bursa lui Fabricius este cea care produce imunitate in organism; daca vaccinul da o reactie prea mare la nivelul tesutului bursal, atunci producerea de anticorpi are de suferit; daca vaccinul nu are suficienta forta nu creaza imunitatea dorita; in consecinta, atunci cand vaccinati puii cu acest vaccin beneficiati de o dozare a reactiilor optima! Vaccinl asigura o buna imunzare contra BIA, fiind recomandat chiar si in zone cu evolutie enzootica a bolii.

bursita pui ramenní kloub u psa

INDICAA…aII Vaccinul se foloseste pentru imunizarea puilor sanatosi incepand cu varsta de zile, in functie de nivelul bursita pui maternali, vaccinarea se va efectua la varsta la care nivelul anticorpilor maternali se afla in scadere evidenta. Reconstituirea vaccinului liofilizat se va face cu apa rece si curata: Exemplu: Dozaj per flacon Volum apa doze 10 litri doze 20 litri doze 50 litri Umflarea articulației gleznei piciorului cresterea stabilitatii vaccinului, se recomanda adaugarea de lapte praf degresat in procent de 25 bursita pui la 10 litri apa.

Vaccinarea individuala picaturi oculoconjunctivale : doze de vaccin sunt reconstituite in 50 ml diluant si de doze in 25 ml de diluant.

bursita pui lezarea sindrozei tibiofibulare distale a articulației gleznei

O singura picatura din vaccinul reconstituit se administreaza pentru fiecare ochi.