Capsule articulare, Categorii populare


capsule articulare bursită purulentă acută a articulației cotului

Prezenţa extractului de topinambur, bogat în inulină polizaharid cu funcţie prebiotică importantă care favorizează eliminarea toxinelor şi a metalelor grele din organism, face ca produsul capsule articulare şi în alţi fitonutrienţi să fie benefic în susţinerea integrităţii structurale şi funcţionale a  sistemului  osteo-articular.

Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum capsule articulare dozele şi ritmul de administrare  recomandate. În sarcină şi perioada de alăptare, la copii până la 12 ani este necesară recomandarea  specialistului.

capsule articulare deformarea artrozei articulației umărului 2 grade

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului. Se administrează în cure prelungite de luni, repetate de ori pe an.

capsule articulare ce fel de unguent pentru articulația genunchiului

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei °Cferit de umiditate şi lumina directă a soarelui, în ambalajul original!

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

capsule articulare tratamentul fracturilor de menisc

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj! A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor  mici!

capsule articulare artroza deformată a genunchiului ce este

Termen de valabilitate: 2 ani. Fisa tehnica.