Crema antireumatica


crema antireumatica boala articulară masculină

INDICAŢII Crema antireumatică Techir este indicată ca şi adjuvant în lupta împotriva durerii locale provocate de inflamaţii acute cum ar fi leziuni minore, contuzii, entorse, dureri la nivelul articular-muscular-osos. Aceasta oferă o senzaţie plăcută de prospeţime şi confort la nivelul pielii, datorită proprietăţilor sale emoliente, hidratante şi protective, ideale pentru crema antireumatica masaj cât mai relaxant.

Crema antireumatica acestui ingredient unic, crema acţionează benefic prin substanţele minerale ce intră în contact cu pielea: o purifică, mineralizează şi tonifică, stimulând microcirculaţia acesteia.

crema antireumatica medicamente pentru dureri severe la nivelul articulațiilor

La principiile active ale resurselor naturale din lacul Techirghiol, se adaugă beneficiile oferite de ingredientele cu origine vegetală dermoreparatoare şi antiinflamatoare extract arnică montană, extract scoarţă de salcie albă, extract gheara dracului, ulei esenţial de eucalipt şi camfor precum şi un complex de dipeptide Calmosensine cu proprietăţi neuromodulatorii ale durerii la nivelul pielii.

Evită contactul cu ochii.

crema antireumatica artrita articulațiilor unguentului mâinilor

În cazul contactului accidental, ochii se vor clăti cu apă crema antireumatica abundenţă. Crema nu trebuie folosită în caz de hipersensibilitate la componentele acesteia sau pe răni deschise.

crema antireumatica tratamentul osteochondrozei articulației cervical umăr

Recenzii Nu există recenzii până acum. Produse similare.

crema antireumatica tratamentul artritei posttraumatice a degetelor