Curentii trabert


Curentii de medie frecventa sunt curenti sinusoidali alternativi si au o penetrabilitate cutanata foarte buna ,deci permit efecte de profunzime.

Tratament pentru dureri articulare ale umarului cu Aparatul de Fizioterapie Tens D5B

Daca se folosesc doi curenti de medie frecventacu amplitudine constanta fiecare in parte, dar cu frecvente diferite si orientati pe directii perpendicularerezultatul este un nou curentnumit curent interferential. Principalele efecte fiziologice ale curentilor de medie frecventa interferentiali sunt: efectul excitomotor efectul decontranturant nevralgii, nevrite, mialgii, hipotrofii, atrofii efectul vasculotrofic,hiperemizant efectul analgetic Terapia cu curentii trabert Bioptron.

Bioptronul actioneaza intr-un mod natural prin sprijinirea capacitatilor de regenerare si echilibrare ale corpului si in consecinta ajuta organismul sa-si activeze propriul potential de vindecare. Din momentul intrarii in tesuturi, energia solara ajuta procesul de biostimulare, stimuland mai multe procese biologice din organism intr-un mod pozitiv ce imbunatateste astfel functiile corpului. curentii trabert

de ce doare interiorul articulației cotului

Aparatele Bioptron de terapie emit lumina polarizata. Aceasta inseamna ca undele se transmit exclusiv in planuri paralele, fiind create de un sistem de curentii trabert special. Lumina astfel polarizata, având unele proprietati aparte, este folosita apoi in terapie.

dureri articulare sacrococigiene

Este foarte important faptul ca spectrul luminii Bioptron se situeaza intre — nanometri, ceea ce inseamna ca aceasta lumina nu contine raze ultraviolete aceste raze daunatoare având spectrul cu mult sub curentii trabert. Asa se explica faptul curentii trabert dupa tratament pielea nu se inroseste, nu se bronzeaza, lumina fiind complet inofensiva si pentru ochi. Razele emise de lampa Bioptron in mica masura contin raze infrarosii, ceea ce asigura actiunea in profunzime, temperatura, in cursul tratamentului, ajungând la maximum 37 °C, deci depasind doar cu un grad temperatura normala a corpului.

articulatii laxe

Indicatii de aplicare a bioptronului: in durerile musculare lumina polarizata se dovedeste un bun calmant in guta reumatism se manifesta benefic actiunea luminii polarizate de stimulare a metabolismului celular in bolile arteriale — actiunea de regenerare, de stimulare a metabolismului celular in tratarea durerilor de cap inlatura stresul si scade tensiunea arteriala intareste sistemul imunitar al organismului curentii trabert sporirea numarului fagocitelor si eliminarea starilor de stres se pot trata:acnea, eczema, inflamatiile pielei, ulcerul varicos, arsurile tegumentelor, artrite reumatice, durerea de spate, traumatismele musculare, durerile articulare, etc.

Curentul diadinamic are 5 forme: MF — monofazat-este excitomotor.

Opinii 0 Aparat Fizioterapie curenti interferentiali Primo utilizează un semnal electric de frecvență medie pentru a trata spasmele și tulpinile musculare, ceea ce îl face deosebit de eficient în tratarea leziunilor acute, în special în sport. Terapia interferențială este utilizată pentru ameliorarea durerii, stimularea mușchilor, creșterea fluxului sanguin local și reducerea edemelor.