Descrierea conţine


API OneDrive pentru SharePoint local Experiență modernă OneDrive pentru Business disponibilă pentru clienții Software Assurance Experiența de utilizator modernă OneDrive pentru Business necesită un contract de asigurare software activ în momentul în care este activată experiența, fie Descrierea conţine instalarea actualizării publice, fie prin activare manuală. Dacă nu aveți un contract de asigurare software activ în momentul de activare, trebuie să dezactivați experiența de utilizator modernă OneDrive pentru Business. Pentru mai multe informații, consultați caracteristici noi incluse în actualizarea publică din noiembrie pentru SharePoint Server pachetul de caracteristici 1. Îmbunătățiri și remedieri Această actualizare de securitate conține Descrierea conţine îmbunătățiri și remedieri nesigure pentru SharePoint Server Activează pachetele de aplicații Access de instalat în versiunea locală SharePoint Serverîmpreună cu SQL Server Remediază următoarele probleme: Atunci când căutați utilizând căutarea de căi și numele fișierului este mai lung de de caractere, căutarea nu returnează niciun rezultat sau rezultatele nu sunt așa cum vă așteptați.

Aceste exemple pot conține termeni colocviali. Traducere "descrierea pe scurt" în engleză Adjectiv summary description Alte traduceri Cheltuieli eligibile ale proiectului și conformitatea veniturilor cu regula nonprofitului, precum și descrierea pe scurt a proiectului Project eligible expenditure and income compliance with the non-profit rule and project summary description.

Preparate ayurvedice pentru articulații artroza în articulația atlanto axială

Brief descriptions of the actions proposed for the technical action plan can be found in the following overview. Adi Teslovan: O etapa extrem de grea, nu foarte inspirat in alegerea anvelopelor si nici in setup-ul masinii, un «tête-à-queue» in treapta a 6-a pe Poiana, pana pe Cheia, aceasta este descrierea pe scurt Descrierea conţine evolutiei noaste.

frunze de lingonberry pentru tratamentul articulațiilor muvon plus indicatii

Adi Teslovan: An extremely difficult stage, unfortunately we did not make the best choice for the tyres, nor for the car's set-up. A «tête-à-queue» on the 6th gear in Descrierea conţine until Cheia - this is the sum-up of our evolution.

Descrierea pe scurt a evenimentelor ce au condus la stabilirea dreptului Concise description of events leading to the establishment of the entitlement For further Descrierea conţine, we kindly ask you to look up in the event's preliminary agenda, as well as in the brief description of the project which Descrierea conţine be found in the annexe.

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

unguente pentru gonartroza genunchiului unguente de încălzire pentru osteochondroza regiunii toracice

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

tratamente eficiente pentru articulațiile genunchiului tratamentul exercițiului artrozei șoldului

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.

artroza genunchilor decât să trateze care să contacteze boala articulară