Durere toracică


Durere toracică articulațiile doare și aduce mâinile împreună

Embolie pulmonara Spasm bronsic Bronhospasm - apar frecvent la persoanele cu astm bronsic si tulburari conexe, cum ar fi boala pulmonara obstructiva cronica BPOC Tumori la nivelul plamabilor Cauze musculare sau osoase ale durerii toracice: Coaste rupte Costocondrita — inflamarea cartilajului care leaga o coasta de stern Dureri musculare mialgii Fracturi de compresie care provoaca presiune asupra unui nerv Alte cauze ale durerii toracice Infectia Zona zoster poate provoca dureri toracice.

Acestea pot aparea de-a lungul spatelui sau al pieptului Durere toracică ca Durere toracică sa devina Durere toracică.

De asemenea, o alta cauza a durerilor toracice sunt si atacurile de panica. Durerile toracice si probleme cardiace Majoritatea durerilor toracice nu sunt legate de inima si nu reprezinta un semn al unei probleme care pune viata in pericol.

Durere toracică modul în care tratamentul artritei diferă de artroză

Cu toate acestea, durerea toracica poate fi un simptom al anginei pectorale sau al infractului miocardic. Ambele afectiuni pot provoca o durere constanta, ca de disconfort sau o durere acuta, intensa, cu caracter intepator in piept, localizata in spatele sternului, care se poate exinde catre umar, pe brat mai ales durere in bratul stang, dar poate sa Durere toracică si in ambele brategat, maxilar sau spate. In aceste cazuri, durerea toracica este insotita si de urmatoarele simptome suplimentare: dificultati de respiratie si senzatie de greata.

Principalele diferente dintre cele doua afectiuni cardiace constau in faptul ca durerea toracica cauzata de angina Durere toracică tinde sa fie declansata de activitatea fizica sau de stres emotional si se imbunatateste dupa cateva minute, pe masura ce persoane se odihneste.

Durere toracică

Durere toracică inflamație articulară de la purtarea pantofilor

Simptomele care dureaza mai mult de 15 minute, apar in repaus si includ transpiratii si varsaturi sunt mai susceptibile sa fie cauzate de un atac de cord. Simptomele asociate durerii toracice Simptome legate de inima In timp ce durerea toracica este cel mai frecvent simptom al unei probleme cardiace, unii oameni prezinta alte simptome, cu sau fara durere toracica.

Femeile, in special, au raportat simptome neobisnuite care ulterior au fost identificate ca fiind rezultatul unei afectiuni cardiace: Presiune toracica Dureri de spate, maxilar sau Durere toracică brat Oboseala.

Durere toracică medicina artroza genunchiului