Unguent clafen. Clafen cremă 10 mg/gram, 40 g, Antibiotice SA


Grupa farmacoterapeutică: antiinflamatorii nesteroidiene de uz top. Indicaţii terapeutice Afecţiuni inflamatorii şi traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor. Edeme postoperatorii şi posttraumatice.

defartroza articulației genunchiului tratament de 3 grade ce să mănânci cu durere în articulație

Produsul nu trebuie aplicat pe mucoase, mai ales la nivel ocular. În cazul utilizării timp îndelungat, se recomandă purtarea de mănuşi de către persoanele care aplică crema.

tratamentul vascular articular tratamentul osteocondrozei în articulația umărului

Atenţionări speciale Produsul se administrează numai la adulţi, datorită absenţei studiilor de siguranţă la copii. Sarcina şi alăptarea Produsul se administrează în primele 5 luni de sarcină numai dacă este absolut necesar; începând din luna a 6-a utilizarea sa este contraindicată, datorită riscului de toxicitate cardiopulmonară fetală, determinat de eventuala sa absorbţie sistemică marcată, în caz de administrare în poliartroza articulațiilor cum se tratează mari, aplicate frecvent şi timp îndelungat.

Produsul se administrează numai la unguent clafen.

recenzii antiinflamatorii articulare boli ale articulațiilor picioarelor din care

După fiecare utilizare, mâinile se spală atent. Reacţii adverse Reacţii locale: rar, apar manifestări alergice cutanate pruriginoase sau de tip eritem localizat.

Un gram gel contine diclofenac sodic 50 mg.

Reacţii de hipersensibilitate: — dermatologice; — respiratorii: foarte rar apar crize de astm bronşic îndeosebi la pacienţii cu unguent clafen la anti-inflamatoarele nesteroidiene AINS ; — generale: foarte rare reacţii de tip anafilactic şi în caz de absorbţie cutanată crescută.

Alte reacţii adverse sistemice comune AINS de exemplu digestive şi renale pot unguent clafen apară în funcţie de absorbţia cutanată crescută a substanţei active, cantitatea mare de cremă aplicată, suprafaţa largă de aplicare, prezenţa leziunilor cutanate, durata lungă a tratamentului şi utilizarea de pansamente ocluzive.

dureri articulare și hrană mucosat de articulație comună

Totuşi, în unguent clafen caz, suprafaţa pe care s-a aplicat crema trebuie spălată cu o cantitate mare de apă. Păstrare A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Produsul se administreaza numai la adulti. Dupa fiecare utilizare, mainile se spala atent.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Ambalaj Cutie cu un tub conţinând 20 g cremă.

unguente pentru articulații și ligamente unguent pentru durere în articulația genunchiului

Cutie cu un tub conţinând 40 g cremă. Valea Lupului Nr.