Viperflexin forte


De Petre DobrescuLuni, 19 noiembrieViperfexin este un gel viperflexin forte efect imediat, viperflexin forte unguent, un analgezic puternic, utlizat pentru dureri articulare, dureri musculare si dureri post-traumatice, cu un bogat continut enzimatic ce ii ofera propietati unice si specifice.

viperflexin forte

Gelul viperflexin forte atat venin de vipera, cunoscut ca un excelent analgezic, antireumatic si antiartritic, cat si salvie, salcie si echinacea, de asemenea utila in durerile reumatice si articulare, mulsculare si post-traumatice, avand excelente rezultate si in cazul nevralgiilor. Plantele din compozitia gelului au rolul de a creste beneficiul ingredientului principal respectiv veninul de vipera — Ammodytes, cunoscut si sub denumirea de vipera cu corn ce contine o enzima care are proprietati specifice de a difuza in tesuturi si a amplifica proprietatile curative ale plantelor.

viperflexin forte

Salvia are rolul de a activa circulatia periferica, salcia este cea care reduce procesul inflamator, iar Echinacea recunoscuta pentru cresterea imunitatii, actioneaza si in acest caz prin stimularea imunitatii la nivel local si general.

Viperflexin actioneaza foarte rapid, se utilizeaza ori de cate ori apare o durere neasteptata.

  1. Uncartroza c3 c4
  2. Descriere Viperflexin Forte gel antireumatic - dureri articulatie Viperflexin gel cu venin de vipera cu proprietati benefice pentru sanatatea articulatiilor, promoveaza mobilitatea acestora, conceputa pentru persoanele ce intampina dureri articulare, post-traumatice sau diverse nevralgii, avand posibilitatea de a le ameliora.
  3. Viperflexin, Gelul Din Venin De Vipera Care Te Scapa De Durere | Libertatea
  4. Gel antireumatic Viperflexin Forte, g, Elixir : Farmacia Tei online
  5. Viperflexin gel antireumatic cu venin de vipera - dureri de articulatie
  6. Cu osteochondroza unguentului din spate

Totodata veninul de vipera este cunoscut din timpuri stravechi datorita efectului curativ pe care il are, astfel incat este un puternic analgezic si antireumati, benefic persoanelor care sufera de artrita, ce influenteaza pozitiv vindecarea unor boli precum osteoporoza, ulcerul, homofilia si chiar cancerul, iar in combinatie cu alte plante isi sporeste viperflexin forte.

Expertii nostri au demonstrat ca unguentele care au in compozitie venin de vipera, aplicate pe zonele afectate de artrita au dat rezultate exceptionale de-a lungul timpului, contribuind la scaderea considerabila a durerilor in cel ma scurt timp si la cresterea flexibilitatii articulatiilor.

viperflexin forte

S-a constatat, ca veninul de vipera contribuie in mod eficient la inhibarea dezvoltarii tumorilor in cazul cancerului de san, ovarian si cerebral. Mod de utlizare: Se aplica in strat subtire pe locul problemei ori pe zi si se viperflexin forte pana ce gelul este complet absorbit in piele.

viperflexin forte

Are un efecte de incalzire, care atenueaza nevralgiile si orice urma viperflexin forte discomfort ce rezulta din durerile reumatrice. Ingrediente: Viperfexin contine vaselinum album, cetyl alcohol, cera flava, methyl salicylas, mentholum, venin de Vipera Ammodytes, Salix alba, Salvia officinalis, Echinacea angustifolia, aqua carbopol.

Este un produs ce nu contine parabeni sau aluminiu.

viperflexin forte